Politica de retur

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

În UE aveți la dispoziție 14 zile pentru a returna produsele cumpărate și pentru a cere rambursarea totală a sumei plătite. Nu aveți nevoie de un motiv special pentru a face acest lucru, e suficient să vă răzgândiți.

Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data primirii produselor. Pentru contractele de servicii, perioada de reflecție expiră la 14 zile de la data încheierii contractului. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de retur şi expedierea acestuia pe adresa doizeceband@gmail.com. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către Doi Zece Entertainment & Events SRL. Pentru a confirma primirea formularului de retur vă rugăm să ne contactați și telefonic la 0738642422.

TRUPA 2 ZECE. MARCĂ ÎNREGISTRATĂ. TOATE DREPTURILE REZERVATE. 2020