Formatie Nunta Bucuresti
by on April 25, 2014 4:25 PM in formatie nunta

Formatie Nunta Bucuresti

La organizarea unei nunti muzica este poate cel mai important aspect. 

Formatie Nunta Bucuresti

Ce trebuie sa stiti cand alegeti o formatie de nunta

Cand alegeti o formatie pentru nunta voastra, pe langa bugetul alocat, trebuie sa tineti cont de cateva lucruri:

In primul rand, trebuie sa fiti siguri ca formatia se potriveste preferintelor voastre din punct de vedere muzical dar la fel de important este sa fiti siguri ca este capabila sa cante mai multe genuri muzicale. Trebuie sa va ganditi ca desi nunta este a voastra, invitatii trebuie sa se simta si ei la fel de bine ca si voi!

Formatie nunta Bucuresti

In al doilea rand, ar fi ideal sa ii ascultati live si sa va asigurati ca ce vedeti pe internet este si in realitate.

Formatie nunta Bucuresti

In al treilea rand, trebuie sa va asigurati ca sonorizarea este una de calitate, speciala pentru formatie live. Sonoriarea de DJ nu este aceeasi cu cea de formatie live. Trebuie sa tineti cont ca DJ-ul are numai melodii care sunt inregistrate in studio, prelucrate si create special pentru a suna bine pe aproape orice dispozitiv. Sonorizarea pentru formatie live este una complexa care necesita mai multe dispozitive (mixer, compresii, gate-uri, efecte, microfoane de preluare, statii de chitara, bas si clape, boxe de monitorizare, DI-uri etc.) cat si un inginer de sunet prezent in permanenta pentru a ajusta non-stop parametrii mixerului si pentru a se asigura ca totul suna perfect.

Formatie nunta Bucuresti

Al patrulea aspect este cel legat de suma serviciilor oferite. Este mai simplu ca atunci cand vreti sa rezolvati aspectul muzicii la evenimentul vostru sa nu trebuiasca sa contractati din locuri diferite DJ-ul, sonoriarea, luminile, podiumul etc. Este mai avantajos sa puteti lua totul dintr-un singur loc, o data pentru ca nu va va da bataie de cap si nici nu trebuie sa mai pierdeti timpul dar mai ales pentru ca atunci cand formatia ofera toate serviciile legate de show inseamna ca au deja un program foarte bine structurat (mai ales impreuna cu DJ-ul cu care colaboreaza) si aranjat in asa fel incat toate momentele din cadrul evenimentului vor decurge fara nici o intrerupere, pauze muzicale si eventuale momente neplacute. Cu siguranta, luand totul ca pachet, este si mai avantajos si pentru bugetul vostru deoarece beneficiati de reduceri importante.

Formatie nunta Bucuresti

Ultimul aspect, dar cu siguranta cel mai important, este seriozitatea. Dupa ce toate detaliile au fost stabilite trebuie facut un contract in care formatia de nunta stipuleaza serviciile sale si eventualele optiuni alese. Formatiile de nunta trebuie sa aibe deja pregatite aceste contracte si trebuie sa aveti grija sa fie stipulate atat obligatiile voastre cat si ale lor. In general la semnarea contractului se achita un avans pentru a asigura rezervarea datei evenimentului pentru ambele parti implicate.

Ce stiluri muzicale alegem

Stilul muzical joaca unul din principalele roluri. La o nunta sunt mai multe categorii de oameni si trebuie ca toti sa fie multumiti. Este foarte important ca atat formatia cat si DJ-ul sa va sustina un program muzical complet cu o varietate de muzica cat mai mare.  Puteti avea si dumneavoastra o lista de melodii pe care sa o propuneti. Trebuie sa discutati cu formatia ce fel de muzica doriti, ce melodii si cand le doriti, trebuie in detaliu discutat fiecare moment din nunta deoarece muzica este unul din ingredientele distractiei. De asemenea, in cazul in care este posibil, este poate mai interesant ca melodia pentru dansul mirilor sa o interpreteze trupa.

Formatia de nunta cu un repertoriu vast se poate adapta pe dorintele clientului si a invitatilor. Avantajul alegerii unei formatii este ca anima atmosfera nu doar prin muzica cantata live dar mai ales prin modul de interpretare si show.

Trupa 2 Zece este o formatie de nunta potrivita pentru nunta voastra! Repertoriul trupei 2 Zece cuprinde o gama variata de cantece internationale si romanesti, cantece de dans care vor intretine distractia la cote maxime.

Formatia 2 Zece este perfecta pentru voi, este trupa care va canta muzica dorita de public, va anima lumea iar distractia va fi garantata.

Formatie Nunta Bucuresti

Formatie nunta Bucuresti

 

Facebook     Youtube     Google+

Leave a Reply

Trupa 2 Zece. Marca Inregistrata. Toate drepturile rezervate. 2018