DJ sau formatie la nunta
by on July 10, 2014 3:21 PM in formatie nunta

DJ sau formatie la nunta

Pregatirile pentru nunta incep de obicei cu un an inainte si cuprind pentru inceput rezervarea locatiei, fotografului si contractarea unui DJ sau a unei formatii.

Dj sau formatie la nunta? Aceasta este intrebarea ce uneori pune in dificultate cuplurile ce isi doresc ca nunta lor sa aibe acea atmosfera desprinsa din filme in care invitatii sunt permanent pe ringul de dans si se distreaza foarte bine.

DJ sau formatie la nunta

Daca facem o comparatie, primul aspect care diferentiaza in mod clar cele 2 optiuni este costul. Pretul contractarii unui DJ este mai mic decat costul unei formatii insa acest lucru se intampla pentru ca de obicei DJ-ul este o singura persoana ce gestioneaza melodiile cu ajutorul unui calculator conectat la un echipament de sonorizare profesional sau nu, in functie de dotarile fiecaruia.

DJ sau formatie la nunta

Fiind un aspect deosebit de important al petrecerii de nunta de care depinde in mod direct starea de spirit si buna dispozitie a invitatilor, alegerea unei formatii pentru intretinerea atmosferei este cea mai buna alegere. Inainte de a contracta formatia de nunta, trebuie sa verificati inainte trecutul muzical al acesteia de pe site-urile formatiei sau cautand pe youtube. In general se incheie un contract intre formatie si mirii ce vor gazdui evenimentul in care se specifica durata contractului precum si pretul prestatiei, ce urmeaza a fi platit de obicei in 2 transe, un avans la semnarea contractului si restul sumei la sfarsitul petrecerii.

DJ sau formatie la nunta

Unul dintre avantajele formatiilor este acela ca membrii acestora sunt deseori sunt absolventi al scolilor de muzica sau nume importante in industria muzicala ceea ce asigura calitatea indubitabila a interpretarii. In general formatiile pot avea de la 3 la 6 membrii fiecare dintre acestia fiind specializat pe un anumit gen muzical putand astfel sa acopere un repertoriu vast.

DJ sau formatie la nunta

Un alt avantaj al formatiei este ca se pot plia foarte usor pe specificul nuntii, interactionand in mod direct cu invitatii, pot ghici foarte usor care sunt melodiile sau genul muzical care ridica invitatii de la mese si pot puncta pe acestea pentru a avea intotdeauna ringul de dans plin.

DJ sau formatie la nunta

Interpretarea originala a anumitor piese de dragoste sau populare romanesti este unul dintre cele mai apreciate aspecte ale unei nunti unde atmosfera muzicala este intretinuta de formatie. Conform studiilor de piata in domeniu, invitatii isi fac deja o prima impresie despre petrecerea de nunta in functie de prezenta sau absenta formatiei; s-a dovedit astfel ca nuntile cele mai apreciate sunt cele unde formatia a fost prezenta.

DJ sau formatie la nunta

Daca intrebati un specialist, singura recomandare va fi DJ plus formatie de nunta, astfel incat Dj-ul sa acompanieze si intretina atmosfera atunci cand formatia se odihneste, mananca, isi reface vocea solista, etc.

DJ sau formatie la nunta

Facebook     Youtube     Google+

Leave a Reply

Trupa 2 Zece. Marca Inregistrata. Toate drepturile rezervate. 2018